WAGENINGEN - SML

 

VACATURES/OPROEP

 

Onderstaande vacatures zijn bedoeld voor mensen die heel graag en vrijwillig hun bijdrage, kennis en expertise willen leveren ten behoeve van Wageningers in Wageningen en herstel van de plaatselijke economie.

 

Commissie Herstel SML-Wageningen

Voor een nog op te richten commissie is er plaats voor 3 enthousiaste en hardwerkende leden. Deze commissie gaat zich in de komende tijd bezighouden met ontwikkelingsstrategie├źn, verdere planuitwerking en financiering ten behoeve van de gebiedsontwikkeling, werkgelegenheid en leefbaarheid in het dorp Wageningen te Surniame.

Heeft u kennis en expertise op genoemde gebieden en/of heeft u een uitgebreid netwerk met financiers, investeerders, projectontwikkelaars etc., dan wordt u verzocht spoedig contact op te nemen.

 

Web-designer/tekstschrijver

Ziet u uitdaging om op vrijwillige basis aan verdere ontwikkeling (ontwerp, tekst en invulling) van deze site te werken, dan wordt u verzocht om spoedig contact op te nemen.

 

 

 

Archiefmateriaal:

Heeft u nog foto's, video's, krantenknipsels, zwampbode, oud archiefmateriaal, verhalen uit Wageningen etc.,etc., neemt u dan contact op of stuurt u het door via het bekende E-mailadres.

 

 

 

Copyright ┬ę All Rights Reserved, 1 November 2012

Powered by: PrYme Consulting BV, The Netherlands