Desinfectant aan Wageningers

De leefomstandigheden zijn voor de bewoners van Wageningen recent nog slechter geworden, mede door de recente overstromingen. Door het bijzonder slechte en niet-werkende afwateringsysteem is het water uit de vieze sloten, toiletten en beerputten de huizen binnengestroomd. 

Wij doneren desinfecterende middelen aan de bewoners om meer gezondheidsschade te voorkomen, de huizen te ontsmetten en de penetrante vieze geur weg te nemen.   


Wil u een financiele bijdrage leveren of zelf desinfectant/ ontsmettigsmiddelen doneren?

Neem contact met ons op.


Wageningen Man Dey 2021

op 8, 9 en 10 oktober

Wij gaan op de Man Dey voor de jeugd van Wageningen jeugdspelen organiseren. Op die dag willen we alle kinderen een blij en onbezorgd moment laten beleven.

We vinden het belangrijk om ELK KIND een PRIJS mee naar huis te geven, dus niet alleen de winnaar.

 

Wil u een bijdrage leveren, in welke vorm dan ook (geld, maar ook knuffels of speelgoed of iets lekkers)? Neem contact met ons op.

 

U kunt via een videorapportage de dagen live volgen!

Projecten in 2021

Commissie Leefbaar Wageningen

In samenwerking met Suriname KennisNetwerk.


Vanuit "Stichting Wageningen-SME", opgericht door (ex) Wageningers,  is een commissie 'Leefbaar Wageningen' actief in Wageningen.


Deze pagina is 'under construction'.

Suriname KennisNetwerk, een open kennisportaal

De Stichting ‘Suriname KennisNetwerk’ (SKN) beoogt Surinaamse beleidmakers en besluitvormers middels kennis te ondersteunen om vraagstukken ten aanzien van ontwikkeling te identificeren, om ontwikkelingsplannen te structureren, uit te werken en te monitoren. Dit vergt een integrale visie en strategie voor duurzame ontwikkeling, waarbij we ons richten op een doel: een Toekomstbestendig Suriname vóór 2050.